MOSS FINBAKERI

DITT LOKALE BAKERI BASERT PÅ GAMMELDAGS HÅNDVERK OG TRADISJONER

I 1967 åpnet Ragnar Martinsen vårt første bakeri og konditori på basartaket i Moss, med tre ansatte og pølsebrød til 20 øre/stk. Lund-familien tok over i 1984 og er fortsatt eiere og drivere av bakeriene den dag i dag.

Suksessen til mange års drift er håndverkstradisjon på gamle oppskrifter, på tradisjonelt vis og ikke minst familietradisjon.

Våre dyktige bakere og konditorer bidrar med kompetanse, erfaring og ikke minst bake-tradisjoner slik at våre kunder kan velge mellom en rekke spennende smaksopplevelser. Vi veileder gjerne i forbindelse med bryllup og andre større tilstelninger.

Hilsen alle i Moss Finbakeri AS

LOKAL

Sammenlignet med store deler av dagens bakeribransje er vi et «gammeldags» bakeri med mye menneskelig arbeidskraft. Våre dyktig bakere og konditorer bidrar med kompetanse, erfaring og ikke minst baketradisjoner, slik at våre kunder kan velge mellom en rekke spennende smaksopplevelser.

HÅNDVERK
&
TRADISJONER

Sammenlignet med store deler av dagens bakeribransje er vi et «gammeldags» bakeri med mye menneskelig arbeidskraft. Våre dyktig bakere og konditorer bidrar med kompetanse, erfaring og ikke minst baketradisjoner, slik at våre kunder kan velge mellom en rekke spennende smaksopplevelser.

FERSKE
KVALITETS RÅVARER

Sammenlignet med store deler av dagens bakeribransje er vi et «gammeldags» bakeri med mye menneskelig arbeidskraft. Våre dyktig bakere og konditorer bidrar med kompetanse, erfaring og ikke minst baketradisjoner, slik at våre kunder kan velge mellom en rekke spennende smaksopplevelser.